One Take 004

by Various Artists

  • Record/Vinyl

    The exclusive Made in TM compilation, featuring nine bands playing #OneTake in nine places representing Timisoara.

    ships out within 5 days

      €19 EUR or more 

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
La marginea oraşului apar multe drumuri noi, La marginea oraşului pământul se rupe în mii de bucăţi. Tăbliţe colorate prezintă viitoare măreţe edificii, Iar de după grase bălării rânjesc proaspete fundaţii. La marginea oraşului metrul pătrat îmbracă zilnic straie noi... de valoare. La marginea oraşului mirosul de var şi de mortar se combina cu mirosul proaspăt de pantofi de lac. La margine de-oras, Acolo-as vrea eu să trăiesc. Etaj peste etaj, Garaj lângă garaj. Un pitic de grădină a-nceput revolta. Geamurile termopane l-au urmat şi împreună cu uşile de garaj s-au îndreptat spre centrul noului oraş. Acolo un geam termopan în forma de pentagramă a strigat: "Să trecem totul prin inox şi plastic!" Dar totul era trecut prin inox şi plastic. Astfel încât piticii, uşile de grădină, uşile de garaj toate împreună au hotărât să facă o asociaţie - O asociaţie de evidenţiere a lucrurilor profund asemănătoare din ghetoul de aur şi au plecat pentru că la fix începea întâlnirea masonilor de rigips. Vreau să mă aşez, Vreau să mă fixez, Vreau să m-aranjez, Vreau să mă instalez, Vreau să vieţuiesc, Vreau să mă stabilesc, Vreau să mă statornicesc, Vreau să locuiesc în ghetoul de aur! Vreau sa cresc în ghetoul de aur, În ghetoul de aur, în ghetoul de aur! Vreau să mă preamăresc în ghetoul de aur, În ghetoul de aur, în ghetoul de aur! Vreau să mă preacurvesc în ghetoul de aur! În ghetoul de aur, în ghetoul de aur! Vreau să mă-nmulţesc în ghetoul de aur, În ghetoul de aur, în ghetoul de aur!
8.
9.

about

We invited nine locations in the city to adopt a local band, representing that particular place. We recorded right there a tune from each band, in #OneTake. The hybrid sound, live combined with studio technique, is obtained with the help of the gear provided by our partners Soundcreation.

The videos of the tracks will be released together with the 12" vinyl LP on our Youtube channel.

credits

released December 20, 2017

Produced by Made in TM.
Powered by Soundcreation.
Sound by Utu Pascu.
Graphics by Adnan.
Videos by Electronic Resistance.

license

all rights reserved

tags

about

MADE in TM Timișoara, Romania

Made in TM is a dedicated platform for mobilising the Timisoara community, to support local initiative, projects and added- value activities.

By promoting the timisoarean creative part, and involving the local community, Made in TM is generating positive energy in the city, making things happen.
... more

contact / help

Contact MADE in TM

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like One Take 004, you may also like: